εδω δεν ειπα οτι εισαι διπλος![]()
![]()
![]()
εγω ειπα οτι εχεις 5-6 λογαριασμους
αυτα τα λενε τα φιλαρακια σου σε αλλους κοσμους
οταν κανουν σε καποιους ξεκάρφωτους λογαριασμους επιθεση πως εμφανιζεσαι εσυ μετα με επιθεση δεν μπορω να καταλαβω![]()
τους λογ που εχεις κ3 θα τους κατακτησεις η απλα τους αφηνεις για κατασκοπους
ειναι και διπλα σου μην τρεχεις και μακρια
πιπη μην απαντησης και ως ροσπη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν κανει![]()
![]()
![]()
Τι εννοεις?Οτι εισαι τοσο καλος παιχτης που αποκλειεται να εχασες χωριο απο παιχτη με εναν μονο λογαριασμο??Το οτι εχει διαφορετικο ονομα σε καθε κοσμο δε σημαινει οτι εχει και διαφορους λογαριασμους.Το λες συνεχεια για να πεισεις τον εαυτο σου ή το πιστευεις?Οπως γνωριζεις,μπορεις πολυ απλα να στειλεις ενα τικετ και να δικαιωθεις αν πιστευεις κατι τετοιο.
This post has been edited 1 times, last edit by "x1gr..." (Jun 6th 2011, 6:27pm)
οσο ησουν στην Γιωτα κ τον Κεκα δεν σε πειραξα ποτεγιαννη μην ασχολείσαι άλλο, ότι και να σου πει αυτός ο άνθρωπος ξέρει ότι παίζει βρώμικα-υπουλα
και θα εξηγήσω τι εννοώ καποτε είχε γίνει μια παρεξήγηση μεταξύ μας και μιλήσαμε και πίστευα ότι λύθηκε το θέμα, και μου είχε πει ότι δεν θα μου επιτεθεί λόγο αμοιβαίας συμπάθεια ,άλλα αυτός άπλα ετοίμαζες τις επιθέσεις τού κερδίζοντας χρόνο.
επίσης αυτός είναι που εκμεταλλεύτηκε το ότι μπορούσε να δει την κατασταση{αν είναι μεσα η οχι} ενός φίλου του και του επιτέθηκε ύπουλα .![]()
![]()
![]()
πάλι όμως βγήκαμε εκτος θεματος ποτε θα φτιαχτή οι βαθμολογία ??????
This post has been edited 1 times, last edit by "pipis k4" (Jun 6th 2011, 8:51pm)
κοιτά σου είχα εξήγηση γιατί σου είχα κάνει την επίθεση τότε και νομίζω τα είχαμε βρει {τουλάχιστον από μέρους μου}
Quoted from "x1gr..."
γιαννη μην ασχολείσαι άλλο, ότι και να σου πει αυτός ο άνθρωπος ξέρει ότι παίζει βρώμικα-υπουλα
και θα εξηγήσω τι εννοώ καποτε είχε γίνει μια παρεξήγηση μεταξύ μας και μιλήσαμε και πίστευα ότι λύθηκε το θέμα, και μου είχε πει ότι δεν θα μου επιτεθεί λόγο αμοιβαίας συμπάθεια ,άλλα αυτός άπλα ετοίμαζες τις επιθέσεις τού κερδίζοντας χρόνο.
επίσης αυτός είναι που εκμεταλλεύτηκε το ότι μπορούσε να δει την κατασταση{αν είναι μεσα η οχι} ενός φίλου του και του επιτέθηκε ύπουλα .![]()
![]()
![]()
οσο ησουν στην Γιωτα κ τον Κεκα δεν σε πειραξα ποτε
οταν πηγες sparta κ μετα SOCS κ μου κατεβασες σημαία χωρις να σε εχω πειραξει ποτε
μετα ηθελες κ τα ρεστα ?
ηταν αυτονοητο
κ αλλη φορα να προσεχεις οταν κανεις επιθεσεις απο 2πλους τρως μπαν
γιαννη μην ασχολείσαι άλλο, ότι και να σου πει αυτός ο άνθρωπος ξέρει ότι παίζει βρώμικα-υπουλα
![]()
![]()
![]()
![]()
λοιπον εδω θα συμφωνησω αν και δεν μου πεφτει λογος!ροσπιε σε παω σαν παιχτη γιατι μαρεσει το παιχνιδι σου...δεν με αφορα ποιος εχει διπλους λογαριασμους!το θεμα ειναι οτι οταν στον κ3 ημασταν στους χικ και ειχες ηγετικη θεση εκει ειχαμε μιλησει αρκετες φορες το ιδιο και με τον zendor...μολις διαλυθηκαμε και ξαφνικα αρχισα να τα βλεπω ολα κοκκινα εκει γυρω ηξερα πως καποια μερα θα ερχοταν η σειρα μου για restart.οι μονοι παιχτες που περιμενα πως δεν θα μου κανουν επιθεση ησουν εσυ,o zendor και ο apost!ο apost εδειξε πως δεν ξεχναει αν και θα μπορουσε να παρει εκδικηση για το ρεσταρτ που του εκανα στον κ2...ομως και εσυ και o zendor πηρατε αποικιες μου και οταν η σημαια μου εγραφε 150 επιθεσεις οι 70 ηταν δικες σας!
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH