You are not logged in.

giannis1237

Beginner

• "giannis1237" is male
  • "giannis1237" has been banned

Date of registration: May 23rd 2011

• Send private message

41

Monday, June 6th 2011, 2:23pm

εδω δεν ειπα οτι εισαι διπλος :dash: :dash: :dash:
εγω ειπα οτι εχεις 5-6 λογαριασμους
αυτα τα λενε τα φιλαρακια σου σε αλλους κοσμους
οταν κανουν σε καποιους ξεκάρφωτους λογαριασμους επιθεση πως εμφανιζεσαι εσυ μετα με επιθεση δεν μπορω να καταλαβω ;)
τους λογ που εχεις κ3 θα τους κατακτησεις η απλα τους αφηνεις για κατασκοπους
ειναι και διπλα σου μην τρεχεις και μακρια

πιπη μην απαντησης και ως ροσπη :D :D :D :D :D
δεν κανει :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Τι εννοεις?Οτι εισαι τοσο καλος παιχτης που αποκλειεται να εχασες χωριο απο παιχτη με εναν μονο λογαριασμο??Το οτι εχει διαφορετικο ονομα σε καθε κοσμο δε σημαινει οτι εχει και διαφορους λογαριασμους.Το λες συνεχεια για να πεισεις τον εαυτο σου ή το πιστευεις?Οπως γνωριζεις,μπορεις πολυ απλα να στειλεις ενα τικετ και να δικαιωθεις αν πιστευεις κατι τετοιο.

λευτερη δεν ειπε κανενας οτι επειδη εχει πολλους λογ μου κατακτησε το χωριο
εγω ειμαι ο χειροτερος παιχτης στο kingsage
αλλα μου τα εχει πριξει , σου κατακτησα το χωριο , δεν κανετε ,ειστε ανικανοι, ειμαστε οι καλυτεροι και αλλες τετοιες βλακιες
δηλαδη εαν παρει και δευτερο χωριο τι θα κανει παρτυ
το 1-3 των παιχτων στο kings εχει δευτερο λογαριασμο αλλα εδω εκανε μπαν
μα να βγαζει αμυντικο και επιθετικο στρατο και να εχει αμυνες απο αλλου :dash: :dash: :dash: :dash:

εγω εφαγα τιμωρία για ενα γιδι που ειπα εαν τον ελεγα μοσχαρι θα ηταν ποιο ωραιο :D :D
συμφωνα με αυτα που ειχα στο προφιλ μου θα πρεπει να τιμωριθει και αυτος γιατι και εμενα με προσβαλουν αυτα τα πραγματα που λεει
εαν θυμαμαι καλα οταν του εστελνα επιθεση αλλαξε τα ονοματα στις αποικιες του και με εβριζε αλλα εκει ουτε ενα μπαν και καποιος απο εσας τον εννοιμερωσε οτι δεν κανει και εβγαλε την αλλη μερα
οταν πολλα ατομα εχουν προβλημα μαζι του κατι θα εχει κανει δεν μπορει

δεν θυμαμαι λεευτερη να εχει τσακοθει κανενας απο την συμμαχια του με καποιον απο μας
λιγη πλακιτσα και τελος

αυτος με 1 χωριο που μου εχει παρει ολο γραφει για μενα
δηλαδη εσυ ,ο νεμο ,σαιταπιδας ο κουκουρουκου και οι αλλοι τι πρεπει να κανετε ??
να αρχιζετε τα μπινελικια

ενα παιχνιδι ειναι αλλα εχει καποια ορια που αυτος τα εχει ξεπερασει
~ ένα warn για σπαμ ~

pipis k4

Beginner

Date of registration: Apr 8th 2011

• Send private message

42

Monday, June 6th 2011, 2:58pm

γραφε γραφε .... να φτιαξεις κινημα εναντιον μου κ να παραπληροφορεις τον κοσμο
εσυ ο ιδιος με προκαλεσες κ μου ειπες οτι εγω ο "giannis1237"
ηρθα κ σου πηρα χωριο κ εβαλες τα φιλαρακια σου να με βαρεσουν κ αυτοι κ δεν κρατησες την πολη . Αρα με λες κοτα κ το παιζω μαγκας με ξενες πλατες λογικο .... απο μια πλευρα
Ετσι κ εγω το πηρα σαν προφαση κ εναντια σε ολη την συμμαχια σου χωρις να εχω στηριξη απο κανεναν δικο μου ηρθα κ σου πηρα χωριο κ εκλαιγες μια βδομαδα (ετσι μου ειπαν οι συμμαχοι σου)
κ για να μην ξεχναμε 1 χρονο δεν ειχες εμφανιστει κ ξαφνικα καθε μα καθε μερα μου εστελνες επιθέσεις χωρις να σε εχω ενοχλησει ποτε ... αρα εσυ πας γυρευοντας κ προσεχε τι κανεις
πλεον θα κοψω κ την ελευθερια λόγου :chinese: :chinese:
rospie. για οσους δεν με ξερουν

giannis1237

Beginner

• "giannis1237" is male

• Send private message

43

Monday, June 6th 2011, 3:17pm

εγω δεν ειχα προβλημα με τα φιλαρακια σου ,γιατι ξερω οτι οι μπρο κανουν οργανωμενες επιθεσεις και καλα κανουν
το προβλημα ηταν στο ονομα της αποικιας σου
ειχες βαλει ονοματα των φιλων σου και μπρο team και σου γραφω οτι δεν μπορεις να βαλεις ενα δικου ονομα επειδη δεν μπορουσες να το παρεις μονος σου?
τωρα εσυ θεωρησε το οπως θες

1 χρονο ημουν στο βορειο τμημα μετα κατεβηκα προς τα κατω , τι ηθελες να σου κανω επιθεση 5 μερες μακρια :dash: :dash: :dash:

δηλαδη ο λευτερης που μας κανει επιθεση εχει προβλημα με μας ?
εσυ οταν σου εκανα την πρωτη επιθεση με φώναζες παναγιωτη επειδη ειχες προβλημα με καποιον παναγιωτη :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:

εκομα κλαιω για το χωριο που εχασα ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

~ ένα warn για σπαμ ~
WaVe
~ ένα warn για σπαμ ~

x1gr...

Beginner

• "x1gr..." is male

• Send private message

44

Monday, June 6th 2011, 6:22pm

γιαννη μην ασχολείσαι άλλο, ότι και να σου πει αυτός ο άνθρωπος ξέρει ότι παίζει βρώμικα-υπουλα
και θα εξηγήσω τι εννοώ καποτε είχε γίνει μια παρεξήγηση μεταξύ μας και μιλήσαμε και πίστευα ότι λύθηκε το θέμα, και μου είχε πει ότι δεν θα μου επιτεθεί λόγο αμοιβαίας συμπάθεια ,άλλα αυτός άπλα ετοίμαζες τις επιθέσεις τού κερδίζοντας χρόνο.
επίσης αυτός είναι που εκμεταλλεύτηκε το ότι μπορούσε να δει την κατασταση{αν είναι μεσα η οχι} ενός φίλου του και του επιτέθηκε ύπουλα . :hail: :hail: :hail:

πάλι όμως βγήκαμε εκτος θεματος ποτε θα φτιαχτή οι βαθμολογία ??????

This post has been edited 1 times, last edit by "x1gr..." (Jun 6th 2011, 6:27pm)

pipis k4

Beginner

• Send private message

45

Monday, June 6th 2011, 8:49pm

γιαννη μην ασχολείσαι άλλο, ότι και να σου πει αυτός ο άνθρωπος ξέρει ότι παίζει βρώμικα-υπουλα
και θα εξηγήσω τι εννοώ καποτε είχε γίνει μια παρεξήγηση μεταξύ μας και μιλήσαμε και πίστευα ότι λύθηκε το θέμα, και μου είχε πει ότι δεν θα μου επιτεθεί λόγο αμοιβαίας συμπάθεια ,άλλα αυτός άπλα ετοίμαζες τις επιθέσεις τού κερδίζοντας χρόνο.
επίσης αυτός είναι που εκμεταλλεύτηκε το ότι μπορούσε να δει την κατασταση{αν είναι μεσα η οχι} ενός φίλου του και του επιτέθηκε ύπουλα . :hail: :hail: :hail:

οσο ησουν στην Γιωτα κ τον Κεκα δεν σε πειραξα ποτε
οταν πηγες sparta κ μετα SOCS κ μου κατεβασες σημαία χωρις να σε εχω πειραξει ποτε
μετα ηθελες κ τα ρεστα ?
ηταν αυτονοητο
κ αλλη φορα να προσεχεις οταν κανεις επιθεσεις απο 2πλους τρως μπαν

This post has been edited 1 times, last edit by "pipis k4" (Jun 6th 2011, 8:51pm)

x1gr...

Beginner

• "x1gr..." is male

• Send private message

46

Monday, June 6th 2011, 9:21pm

Quoted from "x1gr..."

οσο ησουν στην Γιωτα κ τον Κεκα δεν σε πειραξα ποτε
οταν πηγες sparta κ μετα SOCS κ μου κατεβασες σημαία χωρις να σε εχω πειραξει ποτε
μετα ηθελες κ τα ρεστα ?
ηταν αυτονοητο
κ αλλη φορα να προσεχεις οταν κανεις επιθεσεις απο 2πλους τρως μπαν
κοιτά σου είχα εξήγηση γιατί σου είχα κάνει την επίθεση τότε και νομίζω τα είχαμε βρει {τουλάχιστον από μέρους μου}

οποτε αυτά είναι δικαιολογίες

όσο αφορα τούς 2πλουσ λογ το έχεις διαπίστωση και εσύ σε αλλον κοσμο
άλλα χωρίς τις συνέπειες που είχα εγώ :love: :love: :love:
οποίος κατάλαβε κατάλαβε

pipis k4

Beginner

• Send private message

47

Tuesday, June 7th 2011, 8:12am

ειλικρινα δεν σας αντεχω σας βαρεθηκα
Μετα τον Anax εγω με 5 τριπλους
αντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Jnack iv x6

Beginner

• "Jnack iv x6" is male

Date of registration: Mar 1st 2011

• Send private message

48

Tuesday, June 7th 2011, 9:02am

Έλεος !! έχετε ξεφύγει εντελώς από το θέμα !

και πείτε πως παίζει με διπλούς λογαριασμούς.
Εσάς τι σας νια ζει ;; κάντε ένα τίκετ και δικαιωθείτε.
πιες ένα μπουκάλι Johnnie Walker και μετά αν μπορείς KEEP WALKING να μου τρυπήσεις τη μύτη.

~E G A ™ ℬ ℋℰℛℰ~

.Resm9.

Beginner

• ".Resm9." is male

Date of registration: May 20th 2011

• Send private message

49

Tuesday, June 7th 2011, 12:37pm

λοιπον εδω θα συμφωνησω αν και δεν μου πεφτει λογος!ροσπιε σε παω σαν παιχτη γιατι μαρεσει το παιχνιδι σου...δεν με αφορα ποιος εχει διπλους λογαριασμους!το θεμα ειναι οτι οταν στον κ3 ημασταν στους χικ και ειχες ηγετικη θεση εκει ειχαμε μιλησει αρκετες φορες το ιδιο και με τον zendor...μολις διαλυθηκαμε και ξαφνικα αρχισα να τα βλεπω ολα κοκκινα εκει γυρω ηξερα πως καποια μερα θα ερχοταν η σειρα μου για restart.οι μονοι παιχτες που περιμενα πως δεν θα μου κανουν επιθεση ησουν εσυ,o zendor και ο apost!ο apost εδειξε πως δεν ξεχναει αν και θα μπορουσε να παρει εκδικηση για το ρεσταρτ που του εκανα στον κ2...ομως και εσυ και o zendor πηρατε αποικιες μου και οταν η σημαια μου εγραφε 150 επιθεσεις οι 70 ηταν δικες σας!

giannis1237

Beginner

• "giannis1237" is male

• Send private message

50

Tuesday, June 7th 2011, 1:25pm

παιδια θα σας παρακαλεσω να μην κανετε σπαμμμμμ :D :D :D :D :D :D
εδω το θεμα ειναι η βαθμολογια που δεν λεει να φτιαχτει

το παλικαρι θα παρει και αλλο χωριο , σε οποιο μπαρακι η καφετερια πατε το βραδυ ειναι ολα κερασμενα απο αυτον :D :D :D :D :D

3 βδομαδες και ακομα η βαθμολογια :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:

~ ένα warn για σπαμ ~
WaVe
~ ένα warn για σπαμ ~

pipis k4

Beginner

• Send private message

51

Tuesday, June 7th 2011, 3:03pm

λοιπον εδω θα συμφωνησω αν και δεν μου πεφτει λογος!ροσπιε σε παω σαν παιχτη γιατι μαρεσει το παιχνιδι σου...δεν με αφορα ποιος εχει διπλους λογαριασμους!το θεμα ειναι οτι οταν στον κ3 ημασταν στους χικ και ειχες ηγετικη θεση εκει ειχαμε μιλησει αρκετες φορες το ιδιο και με τον zendor...μολις διαλυθηκαμε και ξαφνικα αρχισα να τα βλεπω ολα κοκκινα εκει γυρω ηξερα πως καποια μερα θα ερχοταν η σειρα μου για restart.οι μονοι παιχτες που περιμενα πως δεν θα μου κανουν επιθεση ησουν εσυ,o zendor και ο apost!ο apost εδειξε πως δεν ξεχναει αν και θα μπορουσε να παρει εκδικηση για το ρεσταρτ που του εκανα στον κ2...ομως και εσυ και o zendor πηρατε αποικιες μου και οταν η σημαια μου εγραφε 150 επιθεσεις οι 70 ηταν δικες σας!

Φίλε μου στα περισσοτερα εχεις δικιο
κ θυμαμαι κ τα λογια σου στο φορουμ
αλλα καποια στιγμη πηγες σε αντιθετη συμμαχια οπως κ ο x1gr ... οποτε αλλαζουν κ καποια δεδομενα
αλλο να εισαι στην πρωην συμμαχια μου(ειχαμε Σ-Ε) κ αλλο στην εχθρικη συμμαχία ..
η παιχτρια που μπορει να πει οτι ειναι μαμακας κ εχει δικιο να με κραξει ειναι η rak της οποιας ειπα δεν θα βαρεσω κ αφου την αδειασαν με αναγκασαν να στειλω επιθεση υστερα απο το μεγαλο πλανο που ειχε προσχεδιαστει.

ο φιλος σας ο BAD BUD τον οποιο δεν πειραζα ξερεις τι εκανε
εβαζε αμυνες εκει που εκανα επιθεσεις ...
δηλαδη θα κανω τον james bond ποιος ειναι το καλο παιδι ?
στοι κατω κατω παιζουμε ολοι ενα επιθετικο παιχνιδι
αλλες φορες μαζι αλλες οχι
μην τα περνετε ολοι τοσο προσωπικα

giannis1237

Beginner

• "giannis1237" is male

• Send private message

52

Tuesday, June 7th 2011, 3:18pm

οχιιιιιιιιιιιιιι spam :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing:
μονο για την βαθμολογια θα ρωταμε

οπως μου ελεγαν και μενα φτιαξτε αλλο θεμα στο φορουμ :D :D :D :D :D :D :D :D :D
που βεβαια δεν εφτιαξα

~ ένα warn για σπαμ ~
WaVe
~ ένα warn για σπαμ ~

Vazelofagos

Beginner

Date of registration: Dec 20th 2010

• Send private message

53

Tuesday, June 7th 2011, 3:26pm

πιπι τα παιδιά έχουν δίκιο :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: και για να σε συγχωρήσουνε για αυτό το ολέθριο σφάλμα σου :phatgrin: :phatgrin: μια είναι η λύση. να δώσεις τα χωρια που τους πήρες σε μένα :love: :love: :love: :love: :love: :love: :thumbsup:

~ ένα warn για σπαμ ~
WaVe

• "evil_hero-thetis" is male

Date of registration: Jun 7th 2011

• Send private message

54

Tuesday, June 7th 2011, 8:05pm

Εχετε φυγει κατα πολυ απο το θεμα.Το κανατε προσωπικο ζητημα πλεον.
Αυτα μπορειτε να τα πειτε και μεταξυ σας σε προσωπικο μηνυμα!!
Scuderia Ferrari Marlboro

Evil Hero - Thetis - ΡΕΜΠΕΤΕΣ

giannis1237

Beginner

• "giannis1237" is male

• Send private message

55

Tuesday, June 7th 2011, 11:30pm

το θεμα ειναι οτι ακομα δεν εχει φτιαχτει η βαθμολογια και μεχρι να φτιαχτει κανουμε και κουβεντα
ασε που μονο απο τους διαλογους μου μπαινουν πολλα ατομα να δουν το φορουμ
θελω πνευματικα δικαιωματα :D :D :D :D :D :D

~ ένα warn για σπαμ ~
WaVe
~ ένα warn για σπαμ ~

Date of registration: Dec 3rd 2009

• Send private message

56

Wednesday, June 8th 2011, 2:23am

Μιας κ έχει ξεφύγει τελείως το θέμα, κλειδώνει ως ότου έχουμε μια απάντηση από τους αρμόδιους!

sKerneL

Banhammer

• "sKerneL" is male

Date of registration: Jun 5th 2009

• Send private message

57

Wednesday, June 8th 2011, 8:04pm

Έχει αναφερθεί, και η εταιρία δουλεύει πάνω σε αυτό και κάποια άλλα μικρά προβλήματα.
Κάτι πιο επίσημο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.
Πόσο καιρό έχω να ελευθερώσω το Banhammer??

sKerneL

Banhammer

• "sKerneL" is male

Date of registration: Jun 5th 2009

• Send private message

58

Tuesday, June 14th 2011, 5:14pm

Διορθώθηκαν
Πόσο καιρό έχω να ελευθερώσω το Banhammer??